torstai 15. elokuuta 2013

Murhamystiikkaa - antologian rahoitusprojekti

Nyt se sitten tulee. Nimittäin ensimmäinen Aavetaajuus-kirja täynnä okkulttisia etsivätarinoita.

"Kirjan sivuilla pääsemme mm. sukeltamaan murhanhimoisen suojelusenkelin tapaukseen, hyppäämme keskelle jumalolentojen välienselvittelyä, hämmästelemme tappavan kirjan mysteeriä, tutustumme sokeaan shamaaniin, joka selvittelee metsänhaltijan hämärää kuolemaa, törmäämme tekoälyyn helvetistä ja kauhistelemme toisen maailmansodan aikaisia superaseita.
Kokoelma sisältää yhteensä 12 jännittävää kertomusta. Kirjoittajat ovat kotimasen fantasiakirjallisuuden nousevia tähtiä. Heidän lisäksi mukana on käännösnovelli William Hope Hodgsonilta, eräältä koko okkulttisen etsivätarinoiden genren liikkeelle sysänneistä kirjoittajista."

Rahoitusta teokselle haetaan ennakkotilausten kautta ja kirjan mesenaatiksi voi ryhtyä vaikka ostamalla julisteen tai kirjapaketin. Murhamystiikkaa ilmestyy 15. tammikuuta 2014, ja sen ovat toimittaneet Jyrki Pitkä ja Tuomas Saloranta. Hyytävistä novelleista vastaavat:

Katri Alatalo
William Hope Hodgson
Juha Jyrkäs
Jani Kangas
Jussi Katajala
Suvi Kauppila
Tiina Laine
Mixu Lauronen
Juhana Lumme
Tarja Sipiläinen
Shimo Suntila
Anu Varis

Minähän se olen tuossa listan viimeisenä. Ei, se ei ole erhedys, noin kahdenkymmenen vuoden pöytälaatikkoon raapustelun jälkeen uskalsin kirjoittaa tarinan valmiiksi asti. Eeron kannustuksella, tietenkin. Hän kun on tällä hetkellä ainoa lukijani ja fanini.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti